Theetuin
Minicamping
Toen en nu
Routes en agenda
Foto's
Contact

Theetuin De Dille

Tussen Leeuwarden en Sneek, op een prachtige plek langs de Zwette vindt je  theetuin De Dille, op De Dille 3 in Easterwierrum, net buiten het dorp. Het is erg fijn om op het terras te zitten met uitzicht op de Zwette, helaas is het niet altijd weer om buiten te zitten, maar gelukkig hebben we een warm en gezellig theehuis voor de natte en koude dagen. We zijn geopend van 1 april tot 1 oktober.

Bij ons kun je terecht voor koffie en thee van Dutch Beans en Dutch Leafs met huisgemaakt gebak. We hebben een ruime keus in tosti’s. Maar ook kroketten met brood  en een soep van de dag, staat op de kaart.

Ook diverse smoothie’s en ijs en sorbets , zijn bij ons te krijgen. Bij de borrel kun je bitterballen, vegetarische snacks en  nacho’s uit de oven bestellen. Plaatselijk gebrouwen Tsjerkebier staat ook bij ons op de kaart, en is verkrijgbaar in 10 soorten, ook mee te nemen in een cadeau verpakking.

Van november tot en met april kunnen groepen van 10 tot 25 personen, bij ons terecht voor vergadering, feest of elk ander samenzijn. We kunnen dan koffie/thee met gebak, een lunch of borrelplanken in overleg voor je klaarmaken.

Openingstijden

Woensdag zijn wij gesloten.

Geopend van 10.30 tot 17.00 uur. In voor- en naseizoen kan het zijn dat we gesloten zijn als het slecht weer is. In juli en augustus zijn we, behalve woensdag, iedere dag geopend.  Als je op pad gaat kun je altijd even van te voren bellen om er zeker van te zijn dat we open zijn.

Theetuin en minicamping de Dille
Theetuin en minicamping de Dille30 minutes ago
I.v.m. een annulering hebben we nog een plek vrij op de camping, van 14 tot 17 juni, alleen te reserveren voor 3 nachten, voor een niet al te groot kampeermiddel.
Dit is het weekend van de Slachtemarathon !
Theetuin en minicamping de Dille
Theetuin en minicamping de Dille1 day ago
Vandaag lekkere taart van Bakkerij Bliid ,aardbei slagroom en koffie chocola, oant sjen op De Dille!
Theetuin en minicamping de Dille
Theetuin en minicamping de Dille2 days ago
Wat een mooie bruiloft was het gisteren!